Mozilla Firefox

Mozilla Firefox Beta 10 36.0

Firefox 5: een voorproefje van het nieuwe browsen

Firefox 5 is de bètaversie van Mozilla's populaire webbrowser. Met deze bladeraar krijg je de kans om te zien wat ze voor jou in petto hebben op surfgebied. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Je neemt nu al een kijkje
  • Functioneert naar behoren

TEGEN

  • Weinig nieuws ten opzichte van voorganger
Meer

Goed
7

Firefox 5 is de bètaversie van Mozilla's populaire webbrowser. Met deze bladeraar krijg je de kans om te zien wat ze voor jou in petto hebben op surfgebied.

Voor een stabiele webervaring moet je vooralsnog bij Firefox 4 zijn. Omdat nummer 5 nog in de bètafase verkeert, mag je wat kleine oneffenheden verwachten. De nadruk ligt hier wel op 'klein', want eigenlijk verschilt Firefox 5 -codenaam Aurora- niet zoveel van zijn voorganger. Qua uiterlijk en snelheid doet de nieuwe versie in ieder geval niet onder.

Mozilla zal deze webbrowser blijven verbeteren totdat de stabiele versie uitkomt, dus regelmatig updaten (dat kan uiteraard hier bij ons) is aanbevolen. Zo ervaar je immers de steeds betere kwaliteit van deze populaire browser. Overigens zijn de verbeteringen ook wel nodig om de concurrentiestrijd met Chrome.

Firefox 5 is slechts een rudimentaire browser, aldus Mozilla. Toch is dit al een volledig functionerende webbladeraar waar de echte Firefox-fans met plezier gebruik van zullen maken.

Mozilla Firefox

Download

Mozilla Firefox Beta 10 36.0